Actueel

Face-to-face binnen de richtlijnen

Coach Boulevard kan in lijn met de richtlijnen van de overheid - samen met het regulier hoger- en beroepsonderwijs - vanaf 15 juni weer een start maken met ‘live’ lesdagen. Daar zijn we natuurlijk ongelofelijk blij mee. Want hoewel ook wij ervaren hebben dat er met de nodige creativiteit online heel veel mogelijk is, hebben we natuurlijk bij uitstek een vak waar met een grote toegevoegde waarde van fysieke nabijheid.

 

We beseffen ons natuurlijk wel dat het zaak is dat we met elkaar de richtlijnen zo goed mogelijk blijven volgen en hebben we respect voor mensen die terughoudend zijn om weer te reizen en buiten de directe familiesfeer anderen te ontmoeten. Daarom starten we wel met een aangepaste manier van werken in ieder geval tot 1 september. Kort op een rij hoe:

  • Onderdelen van lesdagen waarvoor fysieke aanwezigheid minder toegevoegde waarde heeft online te blijven aanbieden.  
  • Daarmee creëren we de mogelijkheid voor verkorte lesdagen die reizen buiten de spits mogelijk maken. En starten groepen op verschillende tijden.
  • We gebruiken alleen zaalruimte waarin 1,5 meter afstand tussen deelnemers te garanderen is en werken we niet met subruimtes en lunchen en pauzes zijn alleen met de eigen groep. 

 

Verder volgen we nauwgezet de richtlijnen zoals die voor iedereen gelden:

  • Je komt niet bij klachten, regelmatig handenwassen en geen handen schudden.
  • Gezondheidscheck bij binnenkomst.
  • Locatie zorgt voor een goede reiniging voor en na gebruik ruimtes en voor ontsmettingsmiddelen voor de handen.

 

We blijven de updates en maatregelen vanuit het kabinet en RIVM nauwgezet volgen en zullen ons blijven aanpassen aan de omstandigheden en alles doen wat nodig is om bij te dragen aan de gezondheid van onze deelnemers, docenten en de maatschappij als geheel.  

 

Nu werken we heel hard aan het face-to-face weerzien met de deelnemers.

 

Hopelijk tot snel.

Team Coach Boulevard