Actueel

Organisatie- en teamcoaching en de teamwendbaarheidsscan

Zijn de collectieve competenties aanwezig?

Coach Boulevard is niet alleen een opleider, maar biedt ook organisatie- en teamcoaching aan. Mogelijk is dit interessant voor jouw organisatie? In samenwerking begeleiden we de organisatie bij het (verder) ontwikkelen van interne coachcompetenties. Maar ook bij het inrichten, opzetten en/of coachen van een eigen interne coachpoule.

 

Teamwendbaarheidsscan

Ook voor de ontwikkeling naar een wendbare organisatie werken wij graag samen. Daarvoor ontwikkelden wij een teamwendbaarheidsscan, een hulpmiddel voor teams en hun begeleiders om in beeld te krijgen in welke mate de benodigde collectieve competenties aanwezig zijn. De scan biedt een basis om gezamenlijk volgende betekenisvolle stappen te formuleren. 

 

Zelf ervaren?

Wil jij met jouw organisatie kennis maken met deze nieuwe dienstverlening van Coach Boulevard? De scan is bedoeld voor teams van maximaal 10 personen. Een bespreking van de uitkomsten van de scan met het team (online; duur maximaal 1,5 uur) is inbegrepen. Voor het aanvragen van, en meer informatie over, de teamwendbaarheidsscan:

Teamwendbaarheidsscan-vraag