Actueel

Post-hbo diploma-uitreiking werd online feest

Vorige week donderdag 28 mei organiseerden we voor het eerst een online Post-hbo diploma-uitreiking. Gedwongen door corona, werd het een super feest! Met hoedje op, toeter in de hand werden de geslaagden getrakteerd op een online feestje onder leiding van Jiska Eberwijn en George Parker (creatief producent en illusionist).

 

Omdat we doorhadden dat een live uitreiking niet zou kunnen plaatsvinden door de Covid-19-maatregelen, besloten we in Coach Boulevard-stijl een even zo leuk, zo niet leuker, alternatief te organiseren: “We doen de uitreiking gewoon online en maken er alsnog een super feest van!” Alle complimenten voor Maxime die deze uitreiking meer dan uitstekend organiseerde. 

 

WorkShow Maak van 2D-online coaching een 4D ervaring

Deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan de online-uitreiking hun diploma en een mysterieus pakket, pas te openen tijdens de opstart van de uitreiking. Op donderdagmiddag mocht het pretpakket eindelijk geopend worden en daar kwamen de feestmutsen en toeters tevoorschijn. Iedereen een hoedje op, een ballon in de hand en Jiska en George staken van wal met hun WorkShow Maak van 2D-online coaching een 4D ervaring! Een show waarin Jiska en George hun krachten bundelden en technieken aanboden om de valkuilen van de online, 2-dimensionale, ruimte te vermijden. En om gebruik te maken van de kracht van digitale platformen. Hoe houd je iedereen betrokken en voorkom je afleiding? Hoe zorg je ervoor dat je contact houdt met iedereen als je de non-verbale signalen niet goed meer kunt lezen? Welke interventie en werkvormen houden de energie hoog? Allerhande tips en tricks om het online repertoire als coach uit te breiden en mee aan het werk te gaan.

 

Vervolgens werden in break-out rooms alle geslaagden persoonlijk toegesproken door de coachopleiders van Coach Boulevard. Dit afgelopen driekwart jaar slaagden maar liefst ruim 50 deelnemers, waarvan 43 kozen voor het post-hbo-diploma. Daar zijn we erg trots op!

 

Afsluitend trakteerde George als illusionist het gezelschap nog met een paar coole goocheltrucs, waarbij de deelnemers uitgenodigd werden om zijn trucs mee te doen met nog wat tools uit het verrassingspakket. Met een zwaai en een lach werd de eerste online diploma-uitreiking afgesloten. Wat was het een geweldig leuk feest!

 

Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar wat er nou allemaal nog meer bij zo’n post-hbo diploma-uitreiking gebeurt? Als je al gekozen hebt voor de post-hbo-diploma krijg je automatisch na je slagen een uitnodiging hiervoor. Heb je nog niet gekozen voor het post-hbo-diploma? Voor slechts €110,00 kun je de post-hbo-diploma aanvragen. Je kunt je hiervoor aanmelden via office: info@coachboulevard.nl of 030-2519195.