Actueel

Herregistratie nu mogelijk met korte opleidingen CB

Coach Boulevard is trots en blij dat onze korte opleidingen; Basis Coaching, Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching op wendbaarheid, zijn opgenomen in het Schoolleidersregister PO en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de herregistratie van schoolleiders. We bieden nu een brede keuze aan opleidingen binnen het Schoolleidersregister, want onze post-hbo-opleidingen waren er al in opgenomen.

De professionaliseringsthema’s die nu dus ook in zijn geheel afgerond kunnen worden voor de herregistratie zijn:

-          3-daagse opleiding Basis Coaching; Persoonlijk leiderschap (geheel thema)

-          4-daagse opleiding Coachend Leiderschap 3.0; Wildcard (geheel thema)

-          4-daagse opleiding Teamcoaching op wendbaarheid; Wildcard (geheel thema)

 

Nieuw leerjournaal

Voor de opname in het Schoolleidersregister is een adequate toetsing een vereiste. Daarom heeft Coach Boulevard voor deze korte opleidingen een leerjournaal ter toetsing ontwikkeld om twee basiscompetenties te toetsen. De eerste is reflectie op eigen ontwikkeling als coach aan de hand van de geformuleerde leerbehoefte en lesdagreflectieverslagen. De tweede toetsing geldt voor de toepassing van de geleerde coachvaardigheden met praktijkervaring in relatie met verantwoord handelen. De belangrijkste criteria daarbij zijn de kwaliteit van de reflectie, het verantwoord handelen en de beschrijving van leermomenten in single loop (bijstellen van gedrag) en double loop reflectie (bijstellen van opvattingen en daarmee gedrag). Daarbij wordt gefocust op:

-          Duurzame ontwikkeling

-          Continu verbeteren

Wanneer je een van de korte opleidingen met een voldoende resultaat afrondt, krijg je vrijstelling voor diverse lesdagen van de post-hbo erkende opleidingen van Coach Boulevard. Start nog deze zomer met een van deze opleidingen, lees er over op de opleidingspagina op deze website.