Actueel

Nieuwe leiding bij Coach Boulevard

“Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin.” Marijke Lingsma heeft op 1 juni 2020 een punt gezet en  Aty Boers is gestart als nieuwe directeur van Coach Boulevard.

 

Aty Boers en Marijke Lingsma werken al sinds 2003 samen aan diverse projecten en Aty is al jarenlang als coachopleider betrokken bij Coach Boulevard, met name bij de leergang Agile-lean teamcoaching die ze mede ontwikkeld heeft. Als co-auteur van Marijke Lingsma is Aty ook zeer vertrouwd met het bredere gedachtengoed van Coach Boulevard. Ze maakten samen de ‘Coaching-Help! Bibliotheek’ en - 13 jaar lang! - ‘De Coachingskalender’. Marijke: “Door die lange samenwerking kan ik me geen mooiere constructie bedenken dan deze om Coach Boulevard verder te laten groeien.”

 

Hoewel zij een punt heeft gezet achter haar directeurschap, heeft Marijke Lingsma ook een komma gezet. Ze blijft nog steeds verbonden aan Coach Boulevard waarbij ze vooral zal bijdragen aan het blijven vernieuwen van het coachvak. Ook zal ze nog af en toe langskomen op bijeenkomsten, zoals de Coach Boulevard-dag.

 

Aty zal zich de komende maanden vooral richten op het verder versterken van de interne organisatie van Coach Boulevard en het nog beter benutten van digitale hulpmiddelen bij de leerprocessen. Naast haar werk voor Coach Boulevard zal zij haar vak in praktijk blijven uitoefenen. Op dit moment is dat als team/transitiecoach bij Bol.com. Bovendien blijft zij delen van de opleiding Agile-lean teamcoach verzorgen. Ze kijkt er naar uit om (verder) kennis te maken met iedereen die zich die betrokken voelt bij Coach Boulevard.