Actueel

Personal agility; dé competentie van de 21e eeuw?

Vrijdag 11 december 2020

‘Personal agility’ is een begrip dat de afgelopen zomer begon op te duiken in publicaties en op social media. Nieuwsgierig als Coach Boulevard is gingen we op zoek naar wat er achter dit begrip schuilgaat. Is het iets nieuws? Is het alleen van belang in organisaties die agile werken hebben geadopteerd? Kunnen, of moeten, (team)coaches er iets mee?

 

Wat ons al snel duidelijk werd: wendbaar zijn en tegelijkertijd balans houden is een actueel thema. Op organisatie, team én individueel niveau. En zal dat ook na coronatijd blijven. Daarom ontwikkelden we een lesdag ‘Coachen op personal agility’ die in 2021 vast op het programma van Coach Boulevard komt te staan en waar we PE-punten voor hebben aangevraagd.

 

Als ‘opwarmer’ organiseren we op vrijdag 11 december van 9:30 – 11:00 uur een webinar waar we zullen ingaan op:

-          Het begrip personal agility en hoe zich dit verhoudt tot begrippen als persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.  

-          Wat je kunt doen om ‘de motor van personal agility’ te helpen aanslaan. 

 

We willen alle Coachboulevaarders én niet Coachboulevaarders uitnodigen zich hiervoor in te schrijven. Het enige wat we je vragen is om als je je aanmeldt ook daadwerkelijk te komen (of je vooraf af te melden). En natuurlijk om actief inbreng te hebben! 

 

Naar aanmeldformulier