Actueel

Hoe Coach Boulevard omgaat met de situatie rondom het coronavirus

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat Coach Boulevard, iedereen vanuit zijn/haar eigen huis, steeds weer opnieuw aan het kijken is hoe we jou kunnen faciliteren in het leren van en met anderen. Wij zitten niet stil en willen er graag voor jou zijn, al is het nu in een andere vorm.

 

Leren coachen komt het meest tot zijn recht in een driedimensionaal interactief proces, de kracht van het Hier-en-Nu en direct feedback krijgen op je handelen. In deze tijd zijn we tijdelijk afhankelijk van 2-dimensionaal communiceren en mogelijk in de toekomst weer. CB pakt dit zo interactief mogelijk op, want juist het leren in crises levert onverwachte spontane learnings op. Samen leren van en met elkaar blijft dan ook het motto van CB.

 

Wij willen ook nu graag een platform voor leren zijn. Daarom horen wij graag van je wat we voor jou kunnen betekenen in deze tijd. Wat kan je helpen in deze lastige, onbekende en nieuwe situatie? Heb je vragen over je opleiding of een leervraag? Wij plannen CB-online meetings met onze coachopleiders waarbij je met anderen interactief en professioneel rondom gestelde vragen leert. Hetzij met een opleiding-gerelateerde vraag, maar het kan ook een gezamenlijke praktijkvraag ten aanzien van het coachen en organiseren binnen teams (in deze tijd van 2-dimensionaal communiceren, terwijl iedereen zo graag 3-dimensionaal interacteert) betreffen. Je kunt ons jouw leervraag mailen: info@coachboulevard.nl.

 

Onze tip is het om elkaar, ook over het leren, te blijven opzoeken. Laat intervisie doorlopen, zet het op. Zodat er verbinding blijft. Ook vanuit het principe: 2 weten meer dan 1 (en 5 meer dan 4).

 

Onze 3-dimensionale lesdagen zijn opgeschort tot 15 juni. Hopelijk kunnen we elkaar dan weer in goede gezondheid treffen.

 

Take care,

Team Coach Boulevard