Actueel

Hoe Coach Boulevard omgaat met het coronavirus:

UPDATE:

Coach Boulevard verplaatst alle lesdagen tot 1 april 2020 naar een later moment.

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen die gisteren zijn afgekondigd verplaatsen wij alle lesdagen tot 1 april naar een later moment. Deelnemers worden daarover op maat geïnformeerd per telefoon en/of mail. In de week van 23 maart zullen wij de situatie opnieuw bekijken en waar nodig verdere aanpassingen doorvoeren.

 

Verder blijven de volgende maatregelen van toepassing: Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er komt nu een nieuwe maatregel bij. Sinds maandagavond 9 maart 2020 wordt ook opgeroepen om geen handen meer te schudden. Coach Boulevard volgt deze maatregel op in de lesdagen.

Het Coronavirus (COVID-19) is inmiddels het nieuws van de dag. Het aantal besmettingen loopt nog altijd op in Nederland en inmiddels zijn er strengere maatregelen ingesteld voor de regio Brabant. Nog steeds is het belangrijkste dat patiënten die het virus hebben snel geïdentificeerd en geïsoleerd worden om de kring van besmetting zo klein mogelijk te houden. Coach Boulevard volgt de adviezen en aanwijzingen van het RIVM en het ministerie van Buitenlandse Zaken. We monitoren continue het nieuws, de websites van de RIVM en het ministerie van Buitenlandse Zaken en staan in direct contact met andere onderwijsinstellingen. 

De belangrijkste maatregelen die een ieder kan nemen om verspreiding van het virus te voorkomen:     

  • Was (ca. 40 seconden) en/of desinfecteer je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Bij onze lesdaglocatie Meeting Plaza staat centraal een desinfecteerpomp voor iedereen. Daarnaast volgen zij ook nauwgezet de adviezen en aanwijzingen van het RIVM en handelen bij aanpassing daarvan.

 

Heb je?

Verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius én contact gehad met een patiënt met het coronavirus, of ben je in een gebied geweest waar het coronavirus heerst: China (inclusief Hong Kong)

  • Italië
  • Iran
  • Zuid-Korea

Dan hoef je de huisarts niet te bellen. Je klachten zijn mild. Dit kan ook een gewone verkoudheid zijn. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen.

Worden je klachten erger:
•    Je hebt koorts (meer dan 38 graden Celsius)
•    Je moet hoesten of je bent benauwd

Dan moet je wel bellen met de huisarts. 
 

Als Coach Boulevard vragen wij deelnemers en opleiders om de eigen gezondheid goed te monitoren en zelf goede afwegingen te maken. Iedereen die geen gezondheidsklachten vertoont is gewoon welkom. Heb je nog vragen?

Op de website van het RIVM wordt de laatste informatie over het virus verzameld. Ook is er een uitgebreide Q&A.
De overheid heeft ook een telefoonnummer geopend voor vragen over het Coronavirus: 0800-1351
 

Wij volgen de adviezen van het RIVM op en zullen bij updates hier de adviezen aanpassen. Mocht je toch nog vragen hierover hebben, bel of mail ons.

Team Coach Boulevard