LTC Examen - Examen Purple Belt LTC

Het examen LeanTeamcoach Purple Belt bevat drie onderdelen:

1.     Portfolio

Met uw portfolio toont u uw ontwikkeling als LeanTeamcoach aan.

Het volgen van alle 1-daagsen is één van de onderdelen van de portfolio. Andere onderdelen zijn Reflectieverslagen over de eigen ontwikkeling middels de Leergang en intervisiegroep. De portfolio kent een format.

2.     Verslag van uw leertraject

Twee weken voor uw examen stuurt u uw verslag op naar de coachopleider en naar de groep waarmee u examen doet. Criteria waaraan het verslag dient te voldoen zijn vooraf bekend. Kunnen reflecteren op uw handelen en dit relateren aan literatuur staat hierbij centraal.

Nadat uw portfolio inclusief uw verslag is goedgekeurd door de 2 beoordelaars krijgt u een uitnodiging voor het examen.

3.     Examen

In de bespreking van uw verslag wordt u beoordeeld vanuit het competentie- en beroepsprofiel van een LeanTeamcoach. Reflecteren op uw keuzen, waarom zo en niet anders gehandeld is een essentieel onderdeel, het onderbouwen van LeanTeamcoach handelen aan theorie. Reflecteren op eigen gedrag in single en double loop leren.

Dit examen eindigt met de uitreiking van het CB LeanTeamcoach Purple Belt. U komt in aanmerking voor PHBO-diploma LeanTeamcoach.

Voor een volledig overzicht van de kosten, klik hier.

In de genoemde prijs zijn de literatuurkosten niet inbegrepen. Kijk daarvoor onder het tabje Literatuur.

Cursusdata: Examen Purple Belt LTC

  • Week
    Datum
     

Onderstaand treft u de verplichte en aanbevolen literatuur voor deze lesdag aan. Voor de literatuurlijst van alle lesdagen verwijzen we graag naar de literatuurlijst.pdf.