Maak kennis

Proeven bij Coach Boulevard

Kennismaken met Coach Boulevard

Denk je aan een coachopleiding, of ben je op zoek naar het ontwikkelen van coachvaardigheden en handvatten bij jezelf? Dat vergt een investering waarvan je wel wilt weten of dat echt bij jou past. Wil je kennismaken met Coach Boulevard, dan kun je kiezen voor de volgende opties (kan ook gecombineerd worden):

 

Opleidingsadviesgesprek (op maat):

Wil je graag een persoonlijk adviesgesprek en informatie die specifiek op jouw leervraag van toepassing is, maak dan een telefonische afspraak:

  +31 (0)30 - 251 91 95

  info@coachboulevard.nl 

 

Proeverij van Coach Boulevard

De proeverij is een middagdeel In onze proeverij van een dagdeel kun je gratis proeven aan onze ziens- en coach-werkwijze en kijken of die bij jou passen. 

Na een korte intro, kennismaking en uitleg over de unieke werkwijze en visie van Coach Boulevard, ga je in korte sessies meteen aan de slag met thema’s uit de verschillende opleidingen, met individueel- en (agile-lean)team coachen. Je ervaart de kracht van het hier-en-nu, kenmerkend voor Coach Boulevard. Je proeft aan leermogelijkheden in jouw manier van verantwoord coachen. Uiteraard ruimen we ook tijd in voor de inhoudelijke vragen over alle korte en langere opleidingen. Je ervaart hoe het is om binnen Coach Boulevard te leren en waarom (ex-)deelnemers zo enthousiast zijn.

 

Locatie en tijd: 

De proeverijen vinden plaats bij Meeting Plaza Utrecht. Godebaldkwartier 357; Kantooringang Janssoenborch, Hoog Catharijne, 3511DT Utrecht 

 

Data proeverijen:

De proeverijen vinden plaats op de volgende dagen (14.00 - 17.00 uur):

  • woensdag 7 december 2022
  • vrijdag 31 maart 2023

Een proeverij zonder proeven is geen proeverij, daarom sluiten we de proeverij af met een borrelhapje en drankje. Tijdens de proeverijborrel kun je de vragen die je nog hebt stellen aan de coachopleider en de opleidingsadviseur.

Je ontvangt na aanmelding in de week van de proeverij de praktische informatie over programma, locatie en coachopleider die de proeverij verzorgt.

 

Aanmelden voor proeverij

Geef hier aan op welke dag je wilt deelnemen aan onze proeverij: *

 In welke opleidingsrichting(en) ben je geïnteresseerd? *

  

* De vragen met een sterretje moeten beantwoord worden anders kan het formulier niet worden verzonden.