Maak kennis

Over Coach Boulevard

Tijdens onze hoogwaardige opleidingen, Teamcoaching, Individuele Coaching, Agile-lean teamcoaching en Coachend Leiderschap 3.0, leer je progressie coachen vanuit systeemdenken met de (onbalans tussen de) vijf Kritieke Succesfactoren als kader. De lesdagen hebben een hoog doe-gehalte en leren je verantwoord handelen voorbij je intuïtie. Bij Coach Boulevard ben jij de regisseur van je eigen leerpad.

Leef om te leren en je zult leren leven

Coach Boulevard is opgericht door Marijke Lingsma. Zij wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend en is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Bij Coach Boulevard gaan we uit van mogelijkheden (vanuit de persoon en teams in relatie met de werk- en organisatiecontext) en aansluitend de eerste betekenisvolle stappen. Uniek aan Coach Boulevard is dat je leert coachen door in je eigen stijl aan te sluiten bij de alledaagse interactie en het leerproces in het hier-en-nu in relatie met wat 'de bedoeling' is. Dat is de essentie van duurzaam ontwikkelen en continu verbeteren.

Coach Boulevard is een netwerkorganisatie van gerenommeerde coaches en coachopleiders met passie voor dynamische leerprocessen en eigenaarschap laten waar het hoort. We zien coachen als tijdelijk een eindje met iemand -een systeem- meelopen. Coach Boulevard gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Wij werken en leren graag van en met anderen samen.

Download de opleidingsgids van Coach Boulevard