Maak kennis

Post-hbo / St!R / NOBCO / Schoolleidersregister PO/Cedeo

Cedeo

Sinds 2011 onderzoekt Cedeo* tweejaarlijks de klanttevredenheid over Coach Boulevard voor open en maatwerk-opleidingen. In 2017 kregen we van organisaties en deelnemers zeer hoge waarderingen. Binnen de maatwerk opleidingen scoren we het oordeel ‘tevreden tot zeer tevreden’ bij 95,4 % en in de open opleidingen 92,5% bij onze referenten. Stichting Cedeo is een onafhankelijke, door de overheid erkende, keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. Zij is onderdeel Lloyds Register Nederland BV.

Post-hbo

Alle Opleidingen van Coach Boulevard zijn geregistreerd in het register post-hbo-opleidingen. De opleidingen voldoen aan de eisen van dit register aan het niveau van de deelnemer (hbo werk- en denkniveau), het opleidingskundig-niveau, de toetsen en beoordelingen. Coach Boulevard heeft een krachtige adviescommissie en heeft dan ook zeer goede waarderingen van de CPION ontvangen. De opleidingen worden ieder jaar geëvalueerd en door middel van verbeter/actiepunten bijgesteld. Na afronding van onze erkende opleidingen kun je, op aanvraag, via CB een post-hbo-diploma ontvangen.


ST!R
St!R is het eerste onafhankelijke register voor professioneel begeleiders in Nederland, beroepsverenigingen overstijgend. Het register is een keurmerk voor kwaliteit. Het geeft ook inzicht in beschikbare specialisaties én de opleidingen die op het gebied van professioneel begeleiden erkend zijn. Met een registratie bij St!R heeft een coach een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor cliënten en opdrachtgevers. Deze opleidingen zijn erkend door St!R:

  • Erkende opleiding Individuele Coaching
  • Erkende opleiding Professionele Coaching
  • Erkende opleiding Teamcoaching
  • Erkende opleiding Individuele Coaching & Teamcoaching

Met het instituutscertificaat van Coach Boulevard, regel je je registratie bij St!R zelf https://www.stir.nu/registreren

NOBCO

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. Coach Boulevard biedt twee NOBCO-trajecten aan die leiden tot EQA-certificering (European Quality Award), namelijk:

  • NOBCO-Foundation, deze bestaat uit de BC1 en BC2, dit is meer een soort kennismaking en
  • NOBCO-Practitioner, door onze verlengde lesdagen (BC1 t/m BC3, IC1 t/m IC3), is deze slechts 6 dagen!

 

Daarnaast kun je met het volgen van diverse lesdagen ook PE-uren (Permanente Educatie) behalen. Aan de volgende lesdagen/Opleidingen zijn door NOBCO PE-punten toegekend:

  • PHBO Opleiding Teamcoaching -  72 PE-uren (kenmerk 170714-CB-027)
  • PHBO Opleiding Agile-lean teamcoach – 105 PE-uren (kenmerk 180508-CB-031)
  • Lesdag TC4 - Coachen van Zelforganiserende teams – 6 PE-uren (kenmerk 170713-CB-028)
  • Lesdag TC6 - Coachen van Regressieve & Stagnerende teams – 6 PE-uren (kenmerk: 170623-CB-029)

Het vermelde kenmerk moet vermeld worden wanneer je PE-uren indient ten behoeve van de (her)certificatie/herregistratie bij de NOBCO.

 
SRPO
Sinds februari 2017 zijn de opleidingen van Coach Boulevard opgenomen in het Schoolleidersregister PO. Schoolleiders die de gecertificeerde opleiding(en) volgen, kunnen hiermee (deel)thema’s afronden voor de herregistratie. Met het uploaden van het Instituutscertificaat van CB, kun je de betreffende (deel)thema’s afronden.

 

Post-hbo-opleiding Individuele Coaching

Professionaliseringsthema: Persoonlijk leiderschap

 

Post-hbo-opleiding Teamcoaching

Professionaliseringsthema: Persoonlijk leiderschap

Deelthema(s):

- Professionele leergemeenschap (uit: Kennis- en kwaliteitsontwikkeling)

- Omgaan met verschillen als team (uit: Omgaan met verschillen).

 

Post-hbo-opleiding Professionele Coaching

Professionaliseringsthema: Persoonlijk leiderschap

Deelthema:

- Omgaan met verschillen als team (uit: Omgaan met verschillen).

 

Post-hbo-opleiding Agile-lean teamcoaching

Professionaliseringsthema(s):

- Persoonlijk leiderschap

- Leidinggeven aan verandering

Deelthema(s):

- Organisatie van de school (uit: Regie en Strategie)

- Inrichten van het onderwijs (uit: Regie en Strategie)

- Professionele leergemeenschap (uit: Kennis- en kwaliteitsontwikkeling)

- Omgaan met verschillen als team (uit: Omgaan met verschillen).