Team Coach Boulevard

Jeanine van der Pijl

jeaninevanderpijl@coachboulevard.nl 

CB-diensten

Sinds september 2021

 

"Courage is contagious” - Billy Graham

 

Wie ben ik?
Een nieuwsgierige professional. Ik heb de afgelopen 15 jaar in verschillende managementfuncties gewerkt. Een rode draad daarin is het ‘in het diepe springen’ en al doende verder leren en ontwikkelen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te doen. Zo blijk ik een waar klustalent te hebben en ben ik na diverse minder succesvolle pogingen inmiddels een ervaren hardloper.

Bij Coach Boulevard richt ik me op de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening naast het prachtige bestaande opleidingsaanbod.

 

Drijfveer in het coachen:
Ik ben door de jaren heen gefascineerd geraakt door veranderingen, veerkracht en aanpassingsvermogen. Zowel op persoonlijk vlak als (komende uit een ondernemersfamilie) op zakelijk vlak. Wat maakt dat de ene persoon of organisatie zich moeiteloos lijkt aan te passen, waar een ander stagneert? Welk potentieel is al aanwezig en wat heb je te doen om van daaruit verder te ontwikkelen richting je doel of ‘bedoeling’ (klantwaarde, stakeholderwaarde)? Daarom ben ik ook zo enthousiast over de unieke opleiding tot agile lean teamcoach. 

 

Trots op:
Waar ik nu sta en de moed en het doorzettingsvermogen die daarvoor bij bepaalde stappen waren.