Team Coach Boulevard

Marijke Lingsma

marijkelingsma@coachboulevard.nl 

Oprichter, master-coachopleider

Sinds 2009

 

“Focus op het vergroten van de professionele/handelingsruimte en het verkleinen van handelingsverlegenheid. Door aan te sluiten bij hoe de huidige situatie in stand wordt gehouden.”

 

Wie ben ik?
Ik hou van reizen – en lekker eten – om in verschillende werelden te vertoeven en me zo te verwonderen en te leren van het leven. Zo ook met team- en organisatie coaching. Ik hou van de dynamiek in groepen, ben een relatiemens, én kom mezelf erin tegen, ik leer van systemen. Een systeemdenker in hart en ziel en kan snel schakelen in wat er (niet) speelt.

Ik hou mij bezig met Teamcoaching, Agile-teamcoaching, organisatie coaching, masterclasses en presentaties en het ontwikkelen van nieuwe opleidingen.

 

Drijfveer in het coachen:
Samen ontdekken hoe de huidige ongewenste situatie in stand wordt gehouden en wat de ander (individu, team of organisatie) te leren heeft om weer de regie te nemen en te vertrouwen op eigen kracht.

 

Trots op:
- Enorm blij met mijn geschreven boeken en met Coach Boulevard;
- Daarnaast ook blij met mijn netwerk, omdat ik zo met anderen een wezenlijke bijdrage lever om coaching op een verantwoorde manier op de kaart te zetten: leren van en met elkaar, daar word ik blij van!

Marijke's boeken