Team Coach Boulevard

Rob Groeneveld

robgroeneveld@coachboulevard.nl 

Coachopleider, (loopbaan)-coach

Sinds september 2018

 

“The only way is up.” – Yazz

 

Wie ben ik?
Als kind was ik al geraakt hoe in de natuur alles samen komt en samenwerkt. Ik vind het fascinerend om buiten te zijn en rond te kijken. Met mijn partner en hond ben ik dan veel buiten te vinden, in onze tuinen, de Hoge Veluwe of nieuw te ontdekken natuurgebieden. 

Bij Coachboulevard ben ik coachopleider voor de leergangen Individuele-, Team- en Agile-lean teamcoaching. Ook ontwikkel ik trainingen op maat en ben projectleider en trainer in verschillende in-company-trajecten. Coaching betekent voor mij mee op onderzoek gaan. Op zoek gaan naar hoe een persoon of team kan leren zelf te ontwikkelen richting het gewenste niveau. 

 

Drijfveer in het coachen:
Als systeemdenker geloof ik in een maatschappij waarin iedereen zich op een bepaalde manier tot elkaar verhoudt. Wanneer door coaching individuen of teams met meer passie of kunde, en met meer energie hun werk kunnen doen, ‘betaalt’ dat zich uit voor de hele leefomgeving. Zo kunnen we als coach helpend zijn in een positieve beïnvloeding van het hele systeem.

 

Trots op:
-Brieven, mails en de LinkedIn aanbevelingen die ik heb ontvangen na een coachtraject;
-Berichten dat je werk als coach heeft geholpen in het oplossen van een dilemma, een doorbraak, een verandering van levensstijl, een betere samenwerking. Je aandacht en expertise betaald zich uit voor een team of individu. Dat vind ik mooi!