Opleidingen

STAP CE Coaching essentials

Coachings skills zijn al lang niet meer alleen van belang voor mensen met het bord ‘coach’ op de deur. Coaching is een breed begrip en omvat verschillende vormen van anderen begeleiden in hun ontwikkeling.

In deze training leer je hoe je vanuit verschillende rollen een bijdrage kunt leveren aan iemands ontwikkeling in de werkcontext. Een coachee, een collega of een heel team. Daarbij ontwikkel je ook meer bewustzijn over hoe je jezelf ontwikkelt of waar die ontwikkeling mogelijk stokt.

We hanteren het concept ‘flip the classroom’. Dat betekent dat je je de theorie zoveel mogelijk vooraf eigen maakt en daar vervolgens onder begeleiding van een coachopleider mee oefent.

Het thema van de eerste dag is ‘De vijf kritieke succesfactoren voor coaching’. Het thema van de tweede dag is het ‘situationeel’ invullen van je rol, mede afhankelijk van de senioriteit van de ander.

Overweeg je om professioneel coach te worden? Dan is deze opleiding een mooie start. De training kan vrijstellingen opleveren binnen de geaccrediteerde post-HBO opleidingen van Coach Boulevard.

Actuele data opleiding:
-  16 december 2022 en 20 januari 2023
-  8 februari 2023 en 22 maart 2023

Direct inschrijven!