Opleidingen

Coachen op personal agility

De corona-crisis heeft het thema 'wendbaarheid' actueler gemaakt dan ooit. Vaak zul je daarbij als teamcoach vooral insteken op teamniveau. Maar ook coachen op 'persoonlijke wendbaarheid' is van belang. In deze special leer je wat dat is en hoe je daar systeemgericht op kunt coachen.

Als teamcoach (of agile-lean teamcoach) werk je vanuit de overtuiging dat je om een wendbaar team te bouwen vooral zult interveniëren op teamniveau. Maar soms ervaar je ook dat je er daarmee niet komt. En dat gesprekken die medewerkers met hun coachend leidinggevende hebben onvoldoende zijn om ze hun rol in een agile of zelforganiserend team goed te laten invullen. Dan is er niets mis mee om als teamcoach speciale aandacht te geven aan een of meer individuen binnen het team. Maar wel heel nadrukkelijk in de context van het hele systeem en gericht op specifieke competenties zonder dat er een gerichte coachvraag is van de coachee. Dat maakt coachen op persoonlijke wendbaarheid' anders dan 'gewone' individuele coaching.

 

Wat leer je?

Tijdens deze special:

  • Ontwikkel je je eigen visie op 'personal agility' en wat het belang daarvan is voor individu, team en organisatie.
  • Leer je hoe je systeemgericht kunt coachen vanuit de bijdrage van het individu aan het team in plaats van vanuit een coachvraag van een individu.
  • Leer je hoe je zelf optimaal acteert in het speelveld coach- (coachend) leidinggevende, team en medewerker.
  • Maak je je nieuwe praktische modellen, methoden en werkwijzen eigen die je morgen kunt toepassen bij anderen coachen op hun 'personal agility'.

De dag is vooral geschikt voor ervaren (liefst gecertificeerde) in- en externe teamcoaches, agile coaches en transitiecoaches. Ben je nog niet vertrouwd met het begrippenkader van Coach Boulevard dan bieden we je in de online leeromgeving mogelijkheden om je hierop in te werken. 

 

Van start gaan:

Dinsdag 24 november 2021 - 9:00 - 17:30 uur - Coachopleiders: Aty Boers & Roland Hanegraaf

De opleidingsdagen vindt plaats bij Meeting Plaza (Hoog Catharijne), Utrecht. 

 

Kosten Special Coachen op personal agility:

Opleidingskosten (incl. locatiekosten en lunch)  € 395,-

Coach Boulevard is niet BTW-plichtig en derhalve vermelden wij standaard geen BTW op de factuur. Prijzen gelden tot 1 januari 2021.

 

Direct inschrijven?

Schrijf je hier direct in

 

Misschien ook interessant?

Special Coachen op wendbaar leiderschap vanuit lean