Opleidingen

Professioneel Agile-Lean Teamcoach

Ben jij een ervaren agile coach of blackbelt? Die goed voor ogen heeft dat sterke teams dé basis zijn voor wendbaarheid en voor continu vernieuwen en verbeteren? Lukt het je vanuit je ervaring prima om teams te helpen zich te ontwikkelen én steeds beter te presteren? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om zelf te blijven leren en ontwikkelen. En dan zoek je meer dan een standaardtraining. Want die geef je waarschijnlijk zelf..
 
Daarom biedt Coach Boulevard je de mogelijkheid in te stromen in de ‘masterfase’ van de post-HBO opleiding agile-lean teamcoaching. Dit geeft je de mogelijkheid bij te tanken in je vakmanschap en in het professioneel onderbouwen van je interventies richting teams én richting leidinggevenden.
 
De opleiding bekwaamt in de systeemgerichte benadering waarin Coach Boulevard specialist is. Waarnemen van interactie in het hier-en-nu interveniëren. Kijken naar ieders bijdrage daaraan, waaronder die van jezelf, én ‘uitzoomen’ naar de context van de organisatie. 

Agile-lean teamcoaching als vak
De opleiding Agile-lean teamcoaching kent sinds de start in 2017 veel enthousiaste deelnemers. Deelnemers zijn enerzijds mensen die hun sporen al verdiend hebben bij het resultaatgericht begeleiden van teams en anderzijds deelnemers met veel coachervaring voor wie het nadrukkelijk meenemen van de kwaliteit van de inhoudelijke afstemming en het inzetten van vernieuwende werkvormen nieuw is. 
Mede door het integreren van ervaringen en inzichten van deelnemers heeft agile-lean teamcoaching zich inmiddels ontwikkeld tot een apart vak met competenties die zich duidelijk onderscheiden van die van andere teamcoaches, agile coaches of blackbelts. 
 

Praktisch

Om je goed voor te bereiden start je met een online intake met een senior coachopleider. Daarin formuleer je je eigen leerdoelen en word je geholpen bij een voorbereiding op maat. Indien gewenst bieden we je de ook de mogelijkheid een aanvullend certificaat te behalen in agile/scrum of lean. 
 
Vervolgens volg je vier verdiepende lesdagen waarin de wereld van teamcoaching en die van agile- en lean-organisaties bij elkaar gebracht worden. De thema’s zijn:
1.     Agile-lean teamcoaching in praktijk (code PALT1)
2.     Paarse interventies professioneel onderbouwen (code PALT2)
3.     Teams in de context van organisatietransities (code PALT3)
4.     Zelf op de foto als Agile-lean teamcoach (code PALT4)
Lesdagen vinden van 9:00 tot 17:30 uur plaats bij Aristo Meeting Plaza, Hoog Catharijne, Utrecht.

Tussen de lesdagen doe je desgewenst mee aan een intervisiegroep. Heb je nog geen ervaring met intervisie volg dan online een inleidende module over deze voor professionals erg waardevolle vorm van leren.
De prijs van de opleiding is opgebouwd uit kosten per lesdag en literatuurkosten. In de kosten per lesdag zijn lunches, catering en toegang tot relevant materiaal in een digitale leeromgeving inbegrepen. Je kunt kiezen voor losse onderdelen of voor een iets gunstiger bedrag ineens.

Onderdeel Bedrag
Persoonlijke intake en studiebegeleiding €100
Lesdagen incl. lunch- en locatiekosten €2.100
Literatuurpakket €150
Begeleide zelfstudie en examen ‘lean voor agile-lean teamcoaches’ €250 (optioneel)
Begeleide zelfstudie en examen ‘agile/scrum voor agile-lean teamcoaches’ €250 (optioneel)
Online dagdeel intervisie €150 (optioneel)
Totaal onderdelen (zonder optionele onderdelen)
Totaal bij afname van hele opleiding
Introductieprijs (zonder optionele onderdelen)
€2.350,00
€2.200,00
€1.950,00**

**Bij start in 2022 

Actuele startdata 

- 14 december 2022
- 20 April 2023
- 11 oktober 2023

Direct inschrijven!

Wil je meer weten? Bel ons dan op 030 – 251 91 95 voor een persoonlijk leer-adviesgesprek waarin we samen onderzoeken of deze opleiding een passend antwoord kan zijn op jouw leer- en ontwikkelvragen.

De open opleidingen van Coach Boulevard zijn BTW-vrijgesteld. Prijzen gelden bij aanmelding vóór 1 januari 2023.