Agile Consortium Jaarcongres 2019 bezocht?

Schrijf je hieronder in, met de unieke code op jouw flyer en krijg de NIEUWE Teamwaaier van Marijke Lingsma cadeau.**

 


Een team is meer dan de som der teamleden

Er is veel geschreven voor teamcoaches, scrummasters, coachend leidinggevenden. Er wordt veel over teams gepraat, maar krijg of neem je als team ook tijd om over jezelf te praten?
Deze waaier is voor teams. Om zelf de regie in handen te houden van continue verbetering en duurzame ontwikkeling. Om stap voor stap je teamleiderschap te versterken en een volwaardige gesprekspartner te zijn voor het management en andere stakeholders.


Dat samen doen is wel een dingetje. Lastig? Ja, want afstemming is niet zo vanzelfsprekend. Nodig, boeiend, inspirerend? Zonder meer. Teamontwikkeling is jullie feestje. In deze waaier vind je doordenkertjes en werkvormen die je daarbij kunt inzetten.

 
Adres waar je de teamwaaier wilt ontvangen:


Werk jij in een agile omgeving? Leer teamcoachen in slechts 3 dagen! Voor de opleiding Teamcoaching voor Agile professionals met lesdag 1 op 18 maart 2020, lesdag 2 op 8 april 2020 en lesdag 3 op 11 mei 2020 zijn nog plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in!

 

* De vragen met een sterretje moeten beantwoord worden anders kan het formulier niet worden verzonden.

**Voorwaarden: De actie is exclusief voor de bezoekers van het Agile consortium jaarcongres 2019. Je ontvangt de teamwaaier na verschijning, dit is halverwege/ eind november 2019. Door je gegevens hierboven in te vullen, meld je je aan voor onze online nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden. Maximaal 1 waaier per persoon, geldig voor de eerste honderd reacties. Op=Op.